Lagertekniker - Stockholm

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic Mätteknik AB söker nu till enheten Mätteknik Nord Värme en lagertekniker för stationering vid vår etablering i Akalla.

Arbetsbeskrivning
Som lagertekniker ansvarar du för den dagliga skötseln av vårt lager gällande mätutrustning för fjärrvärmemätning som i sin tur ägs av vår kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
·         Hålla lagret bemannat 07:00 – 16:00
·         Skapa och bevara ordning och struktur bland lagerfört material
·         Beställning och komplettering för att hålla uppsatta lagernivåer
·         In-/utleveranser samt lagerföra detta i vårt lagersystem Visma Global
·         Packa utgående ordrar utifrån beställning
·         Inventering för att säkerställa korrekt lagersaldo

Då lageruppdraget inte uppfyller en 100%-ig arbetstid ser vi att du skall kunna vara vår övriga organisation inom Mättekniska tjänster behjälplig vid projektarbeten. Förekommande arbetsuppgifter kan vara:
·         Nyckelhantering, kvittera ut och uppdatera nycklar för åtkomst till de anläggningar vår organisation arbetar inom
·         Mätaravläsning och dumpning av elmätare
·         Montagearbeten, utföra enklare montage av mätutrustning för att underlätta för vår fältorganisation

Vem är du?

Du bör ha en allmän gymnasieutbildning, gärna med energiinriktning.
Vi ser att du är en praktisk och strukturerad person som håller mycket hög ordning och reda runtomkring dig och det lager du ansvarar för.
Du är snabb, drivande och vill få saker utförda. Vi ser gärna att du har bra datorvana och med lätthet hanterar Excel och övriga program i Office-paketet.
Du uppskattar att kommunicera med både kunder och medarbetare för att upprätthålla en god affärsrelation. Du har god lokalkännedom i Storstockholmsområdet.
 
Följande erfarenheter ser vi som meriterande för denna tjänst:
·         Truckkort
·         Erfarenhet inom elinstallation eller VVS
·         MS Office
·         Tidigare arbeten inom lagerhantering
 
Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Staffan Björk på telefon 070-315 05 34 alternativt mail Staffan.Bjork@one-nordic.se.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2019-07-05 

Facklig kontakt
Benny Forsberg, tel. 0730-499677 (SEF)

Ansökan