Belysningsmontör Stockholm

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu montörer inom belysning till Region Mitt med placering vid ONE Nordics etablering i Stockholm (Segeltorp).

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av underhållsåtgärder, felavhjälpning, seriebyten av ljuskällor, inspektioner, punktbyten av ljuskällor, armaturbyten, byten av rostskadade stolpar samt att åtgärda vandalisering, kabelfel och trafikskador på din belysningsanläggning. Förutom att självständigt planera och driva arbetet ser vi att du håller dig uppdaterad inom aktuella tekniker, metoder, material och regelverk. Utgångspunkt är från Segeltorp, varifrån du tillsammans med kollegor åker ut i arbetsfordon till olika arbetsplatser i Stockholms innerstad. Arbetstider är vardagar 07:30-16:00 mån-tors samt fredagar 06:30-13:30. Arbete på hög höjd kan förekomma.

Din profil
Som person är du flexibel och duktig på att planera ditt arbete och stimuleras av ett varierande och ansvarsfyllt arbete.
Utöver detta har du:
– Gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning eller motsvarande
– 3-5 års arbetslivserfarenhet inom service eller byggnation
– B-körkort
– God kännedom om elnätets uppbyggnad
– Kunskaper inom lågspänningsområdet

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Tommy Nilsson på tel. 0725 10 02 30

Varmt välkommen med din ansökan! 

Facklig kontakt
Christoffer Weber, tel. 0730-499 725 (SEF)

Ansökan