Elkonstruktrörer - Elkraft

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic söker nu elkonstruktörer med inriktning mot elkraft till avdelning ONE Engineering. Placering blir vid vår etablering i Malmö alternativt Helsingborg.

ONE Engineering erbjuder framförallt konsulttjänster inom el och automation för kunder inom energisektorn (ex värme, vatten- & kärnkraft), tillverkningsindustri och livsmedelsindustri.

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi även helhetslösningar som bygger på analyser, beräkningar och konstruktion inom både el och mekanik och där vi dessutom kan erbjuda installation och idrifttagning av kompletta processystem.

Arbetsbeskrivning
Som elkonstruktör inriktning Elkraft, arbetar du med elkonstruktion mellan- och högspännings utrustning inom industri- och energisektorn. Detta innebär huvudsakligen medverkan vid projektering och konstruktion av styr- och kontrollutrustningar, reläskydd, ställverk mm. Arbetet omfattar även idrifttagning av anläggningar.

Uppdragen görs till stor del ute hos kund och är ofta knutna till investeringsprojekt eller i kundernas löpande verksamhet som resursförstärkning av i kundernas teknik och underhållsavdelningar.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med och bygga vår avdelning starkare både med hjälp av din kompetens och erfarenhet, men framförallt med din personlighet. Med ditt driv och engagemang tror vi att du kommer bli en viktig komponent för vår utveckling.

Elkonstruktör – inriktning Elkraft

Du har läst elkraftingenjör (160 p Elkraft) eller motsvarande utbildning inom el/automation. 
Du har erfarenhet av konstruktion och driftsättning av el-och kontrollutrustningar inom industri och/eller elkraftsproducerande stationer.

Allmänt
Vi vill gärna att du har 5-10 års erfarenhet av arbete med elkonstruktion på konsultbasis och att du brinner för denna roll med varierande arbetsuppgifter och kunder.

Som elkonstruktör är det viktigt att ha en god dator- och CAD-vana samt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.
Viktiga egenskaper hos dig är att du är driven och kan arbeta självständigt samt att du gillar att skapa kontakter, både inom och utanför företaget.

Du ska ha möjlighet att kunna resa i arbetet samt ha B-körkort.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stellan Lundberg på tel. 070-1852217.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2020-03-06

Fackliga kontaktpersoner
Ola Skogström, tel.0705-648492 (Unionen)
Adnan Puzic, tel. 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)
Bengt Persson, tel. 070-5925110 (Ledarna)

Ansökan