Underhållsingenjör Vattenkraft, Dalarna, Värmland, Jämtland

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic AB ansvarar för underhåll inkl. mindre projekt och lokal drift av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat. Dessa finns i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven. Vi söker nu en kompentent, driven och affärsmässig underhållsingenjör som vill vara med på denna spännande resa. Är du en av dem?

Arbetsuppgifter: 
Som underhållsingenjör kommer du att agera teknisk support till kollegor och beställare.
I rollen kommer du bland annat att uppdatera, analysera och utveckla underhållssystemen för både beställare och i egen organisation.
Därtill kommer du att utveckla nya underhållsstrategier och arbetsmetoder för att säkra en hög driftsäkerhet, tillgänglighet och underhållseffektivitet i våra beställares anläggningar.

Du arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, automationsexperter, servicetekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering.
Du utgår från någon av våra etableringar i Dalarna, Värmland eller Östersund.
 
Vem är du?
Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning eller på annat sätt förvärvat dig goda kunskaper inom området.
Erfarenhet inom Vattenkraft eller industriellt underhåll är ett krav för att lyckas i tjänsten.
Kunskaper i Maximo & IFS är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Tjänsten kräver B körkort då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du ödmjuk, social och entreprenöriell. Du har ett starkt intresse för teknik som du gärna delar med andra. Du har en god analytisk förmåga och kan utföra systematiska och logiska bedömningar grundade på relevant information.
Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk.

Då arbetet är mycket självständigt krävs det att du kan planera och organisera ditt eget arbete i samarbete med kollegor och kund. Du är en driftig kundorienterad problemlösare som tar initiativ, gärna med en säljande ådra.
Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Låter det intressant?

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Roger Blomqvist, 0730-625361.

Vi går igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
 

Ansökan