Serviceingenjör - Växjö
Är du en driven, kreativ serviceingenjör som tycker om att jobba i en entreprenöriell organisation? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

Just nu söker vi dig som vill arbeta konstruktion och provning av elkraftsanläggningar i Växjö. På ONE Nordic får du möjlighet att arbeta med en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären och samtidigt bidra till samhällsinsatser som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi bor och lever våra liv.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en viktig nyckelspelare i vår organisation för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos oss gör du skillnad!

Arbetsbeskrivning
Som serviceingenjör arbetar du med konstruktion och provning i våra större och mindre projekt hos våra kunder inom nät-, station- och industrianläggningar. Du skapar goda, relationer med våra kunder där målet är ett partnerskap som gör båda till vinnare. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans och i arbetet ingår att utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar i team med projektledare, montörer, tekniker och underentreprenörer.
 
Som serviceingenjör så kommer dina arbetsuppgifter bestå av att utföra projekt med god kvalité vilket innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
 
- Hjälpa till med framtagning av offerter
- Konstruktion av ställverk, transformatorer och kontrollutrustning
- Provning och drifttagning av nya anläggningar
- Funktionsprovning i befintliga anläggningar
- Dokumentation                
 
Vem är du?
Du har en teknisk högskole- eller universitetsutbildning och arbetslivserfarenhet som konstruktör inom elkraftsområdet. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer. Du är både lösningsorienterad och systematisk med ett stort sinne för detaljer.

Du tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för. Du arbetar genom god kommunikation, transparens och samarbete samt trivs i en entreprenöriell organisation med stort lokalt ansvar och mandat.

Du är van med att arbeta i CAD-program samt med provningsutrustningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem såsom IFS eller liknande.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
    Stora utvecklingsmöjligheter och tillgång till ett gediget internt utbildningsprogram
  • En stimulerade miljö samt ett lokalt ansvar och mandat
Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten kontakta Ulf Roshäll på tel. 0703 45 42 07. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-11-15. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)
 
 

Ansökan