Testledare Mätteknik - Malmö

Är du en driven, strukturerad, kommunikativ person som har erfarenhet från en roll inom testledning? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. 

Vi växer inom området Smart Metering och behöver förstärka vår organisation för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer. Vi söker en strukturerad, noggrann och kommunikativ Testledare som sitter som ansvarig för testverksamheten inom bland annat ett av Sveriges största Rollout projekt. Placering för tjänsten är i Sege, Arlöv.

Arbetsbeskrivning
Följande arbetsuppgifter ser vi kommer ingå i tjänsten som Testledare:
  • Strukturera, planera och koordinera verksamhetens tester
  • Aktivt delta i testningen av våra projekt, IT-system och övriga leveranser
  • Koordinera och samordna testerna tillsammans med kunder, utvecklingsavdelning och övriga verksamheten
Vem är du? 
Du bör ha en högskoleutbildning inom relevant område.

Som Testledare uppskattar du att kommunicera med kunder och kollegor och har förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer. Som testledare är du nyfiken och har förmågan att se detaljer såväl som helheten. Du är en van ledare, driftig och strukturerad. Du har ett stort tekniskt intresse och det är meriterande om du har en certifiering inom test men det är inget krav.

Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder:
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:
  • - Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • - Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • - Attraktiva medarbetarförmåner
  • - Frihet under ansvar
  • - Stimulerande arbetsmiljö samt ett lokalt ansvar och mandat

Om arbetsgivaren:
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor 
Du ansöker genom att klicka på länken nedan där du bifogar ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 20 december 2021. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta David Lillienberg, david.lillienberg@one-nordic.se.  Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan