Provningsingenjör - Örebro

Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda och förmåga att arbeta självständigt. Då är detta något för dig! 

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas – därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya provningsingenjör i Örebro.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom lokal-, region- och stamnät. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina elanläggningar. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning 
Du kommer få möjlighet att arbeta i ett av Nordens ledande företag med utmanande och varierade arbetsuppgifter inom avdelningen Elsystemspecialister.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
  • Underhållsprovning av reläskydd 
  • Funktionsprov av ONEs leverans vid driftsättning 
  • Felsökning
  • Driftsättning 
  • Konstruktionsgranskning 
  • Reläskyddskonfiguration 
  • Kalkylering (kostnadsuppskattningar avseende tid och material) 
  • Delprojektledning 
  • Erfarenhetsåterföring i form av uppföljning av utförda arbetsuppgifter 

Du utgår antingen från hemmet eller från vår etablering i Örebro.

Vem är du? 
Du har högskoleingenjörsutbildning motsvarande minst gymnasieingenjör eller liknande med kompletterande utbildningar avseende elkraftsystem och systemuppbyggnad eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet inom funktionsprovning och driftsättning av elanläggningar. Vi ser också att du har grundläggande kunskap inom på marknaden förekommande reläskydd, instrument och provningsutrustning. Viss projekterfarenhet krävs.

Vi erbjuder en självständig roll i ett härligt team med möjlighet att utvecklas. Du är bra på att bygga goda relationer både internt och externt. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk och är kommersiell i ditt agerande.

B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska flytande.
  
Om arbetsgivaren
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Tobias Anderberg på telefon 0706-705792.
 
Sista ansökningsdag är 2022-02-28. Urval sker löpande. 

Facklig kontakt 
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan