Förrådsansvarig - ÖrebroÄr du lösningsorienterad och tycker du om att lösa kundens problem i en ständigt utvecklande bransch? I så fall kan detta vara ett jobb för dig! Vi söker en förrådsansvarig i Örebro.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Arbetsuppgifter 

Att arbeta som förrådsansvarig på ONE Nordic innebär att du arbetar med uthyrning av verktyg och maskiner till både interna samt externa kunder. Ditt arbete bidrar till att våra kunder kan genomföra sina projekt genom att de får rätt utrustning. Dessutom bidrar du till att de får en säker arbetsmiljö och i förlängningen till och med räddar liv.

Du arbetar självständigt och är placerad på vår depå i Örebro, där finns också vår enhet, Service Örebro. Arbetet är fritt och omväxlande.
 
Du kommer att:
 •  Hyra ut verktyg, instrument och annan utrustning
 • Registrera in- och utlämningar av uthyrda objekt
 • Ta emot gods och registrera i våra system
 • Bygga goda relationer med våra kunder
 • Planera och boka transporter
 • Göra funktionskontroll och enklare serviceåtgärder vid återlämning

Vem är du? 
Du har en avslutad teknisk gymnasieutbildning. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom mekanik och vana att göra lättare reparationer av maskiner.

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. 

B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande. 

Vårt erbjudande
 
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. 

Vi erbjuder:
 • Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
 • Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Lokalt ansvar och mandat
 • Frihet under ansvar
 • Stimulerande arbetsmiljö
 • Arbete med den senaste tekniken och att utveckla hållbara lösningar till det nya energisamhället

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Ansökan och frågor
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johnas Grönvall, avdelningschef, på tel. 0706-887828.

Sista ansökningsdag är 2022-02-15. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt 

Christoffer Weber, tel. 0730-499 725 (SEF) 
Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)
Joakim Rörstrand, 0705–251589 (SEF)

Ansökan