Projekttekniker Driftkommunikation-Sundsvall/Örebro/Norrköping/Malmö

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn söker nu en projekttekniker till affärsenheten Driftkommunikation med placering vid våra etableringar i Sollefteå, Sundsvall, Örebro/Norrköping och Malmö.

Affärsområde Konsult erbjuder energibolagen, anläggningsägarna, och förbrukare av energi konsultativa tjänster och specialistkompetens. Affärsområdet består av cirka 200 medarbetare. Våra tjänster finns inom områdena mätteknik, kärnkraft, trafik, driftkommunikation och kraftöverföring. Konsult är även ett växthus för bolagets mindre produkter/tjänster.

Arbetsbeskrivning

Som projekttekniker arbetar du främst ute i fält med bland annat felavhjälpning, orsaksanalys, periodiskt underhåll, övervakning, förslag till förbättringar samt projektleveranser så som installation av satellit- och fibertutrustning, modem, länkar och programmering. I uppdraget ingår att hantera både modern och äldre kommunikationsutrustning. Flera av våra kunder står inför teknisk uppgradering varför ett tekniskt intresse och vilja att lära sig nytt kommer vara viktigt.

Vem är du?

Du bör ha minst gymnasiekompetens inom el/data/tele/radio samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom energibranschen eller komradiobranschen, alternativt högskoleutbildning inom data/tele/radio. Erfarenheter inom analog- och digital radio, installationserfarenhet inom inomhustäckning och av komradioutrustning i fordon, PDH/SDH, TCP/IP samt försäljningserfarenhet inom nämnda områden är meriterande.

Vi ser det som meriterande om du har BAS P/U certifiering och höghöjdsintyg. Tjänsten kräver B-körkort.

Som person är du öppen, självgående, drivande och målinriktad. Du trivs med att träffa nya människor och du sätter stort värde på ordning och reda. Du har förmåga att arbeta självständigt samt har lätt för att leda andra. Det är också viktigt att du har ett stort engagemang i ditt arbete samt har en service- och affärsinriktad inställning till arbetet.

Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Vill du jobba med spännande tekniska projekt, utveckla affärer och kundrelationer, i en miljö som präglas av entreprenörsanda, kommer du att trivas hos oss!

Ansökan och frågor

I denna rekryteringsprocess samarbetar ONE med TNG Group AB. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Angelina Olson på telefon 0768-384163.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Du ansöker via http://www.tng.se/lediga-jobb/projekttekniker-till-one-nordic-ab-2

Märk din ansökan med ”ONE 1504”

 

 

Fackliga kontakter

Ola Skogström, 0705-648492 (Unionen)
Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna)
Fredrik Andersson, 0706-75 01 55 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan