Projektledare Driftkommunikation-Malmö/Sundsvall/Sollefteå/Norrköping

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic, som är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn, söker nu en projektledare till affärsenheten Driftkommunikation med placering vid våra etableringar i Malmö, Sundsvall, Sollefteå, Örebro/Norrköping.

Affärsområde Konsult erbjuder energibolagen, anläggningsägarna, och förbrukare av energi konsultativa tjänster och specialistkompetens. Affärsområdet består av cirka 200 medarbetare. Våra tjänster finns inom områdena mätteknik, kärnkraft, trafik, driftkommunikation och kraftöverföring. Konsult är även ett växthus för bolagets mindre produkter/tjänster.

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom Driftkommunikation kommer du att vara huvudansvarig för ett eller flera av våra kundprojekt. I arbetsuppgifterna ingår hela kedjan ifrån att delta i anbudsarbete, planera, leda genomförandet samt följa upp resultaten. Här ingår också dagliga kundkontakter och att löpande driva uppföljningar av kvalitét, ekonomi och arbetsmiljö. Du har stöd av en erfaren projektorganisation där du är ansvarig för hela framdriften i projektet samt för projektens tid- och resursplanering.

Vem är du?

Du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet inom energibranschen med liknande uppdrag och elteknisk kompetens med kunskaper inom el/data/tele/radio.

För att lyckas i rollen behöver du ha teknisk- samt projekteringskompetens avseende  :

-       IP baserad kommunikation

-       RAKEL/Tetra samt andra mobila generella bärare

-       erfarenhet av kommunikationslösningar baserade på radiolänk, SDH/PDH, Satellit, analog- och digital radio

Du behöver också en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter för att lyckas väl.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla både verksamheten och den personal som du arbetar med. B-körkort är ett krav.

Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och kan skapa en god relation till våra kunder. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Vårt erbjudande
 
Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta och drivna medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor

I denna rekryteringsprocess samarbetar ONE med TNG Group AB. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Angelina Olson på telefon 0768-384163.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Du ansöker via http://www.tng.se/lediga-jobb/projektledare-till-one-nordic-ab-i-malmo

Märk din ansökan med ”ONE 1504”

 

Fackliga kontakter 

Ola Skogström, 0705-648492 (Unionen)
Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna)

Fredrik Andersson, 0706-75 01 55 (Sveriges Ingenjörer)

 

Ansökan