Projektledare Belysning Göteborg

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.


Vår avdelning i Göteborg växer och har nu vunnit ytterligare ett stort avtal inom drift och underhåll av gatubelysning. Har du erfarenhet av projektledning inom belysning? Vill du arbeta hos en växande enhet i Göteborg och bli en del av en av Nordens ledande leverantörer inom energisektorn? Då kan du vara den vi söker! 

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar och bedriver du till största del drift och underhållsavtal inom gatubelysning i komplex trafikmiljö. Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt och avtal på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Dina kunder är framförallt kommuner men du kommer också bedriva entreprenadprojekt där oftast större byggbolag är dina kunder. I det dagliga arbetet ingår planering och ansvar för genomförandet av projekt och avtal, inköp av material, kundmöten, löpande driva uppföljningar av kvalité, ekonomi och arbetsmiljö.

Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtagnaden från kravställning till leverans. Du arbetar tätt ihop med en arbetsledare som ansvarar för den dagliga operativa kontakten med montörer och underentreprenörer. I samråd med avdelningschef kommer du också att sköta merförsäljning i pågående såväl som nya projekt och avtal. Du har som projektledare det ekonomiska och operativa ansvaret för dina projekt och avtal, vilket innebär att du ansvarar över en fastställd budget, fakturering samt resultat men också för framdrift, planering och resurser. Du kommer också ingå i avdelningens ledningsgrupp.

Din profil
 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Minst 5 års erfarenhet i en liknande roll samt minst 3 års erfarenhet av liknande gatubelysningsprojekt i större tätort
 • Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet
 • Du har god erfarenhet av ledarskap, projektekonomi och ekonomiska prognoser
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska
 • Kunskaper i entreprenadjuridik samt erfarenhet av resultatansvar är meriterande
 • B-Körkort
Du som söker bör ha intresset för att förstå affärsmässiga principer och företagande.  Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker. Vi tror att du anstränger dig för att leverera lösningar och för att skapa goda relationer till dina kunder. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Slutligen så tror vi att du har en problemlösningsförmåga och en lösningsfokuserad inställning.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Frihet under ansvar
 • Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med One Partner Group. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Tania Benitez på 0707125604. Ansöker gör du HÄR.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt
Maria Granqvist, 0703244028, (Unionen)
Bengt Persson, 0705925110, (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703422024, (Sveriges Ingenjörer)