Belysningsmontör Göteborg

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vår avdelning i Göteborg växer och har nu vunnit ytterligare ett stort avtal inom drift och underhåll av gatubelysning.

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsuppgifter kommer att bestå av underhållsåtgärder, felavhjälpning, seriebyten av ljuskällor, inspektioner, punktbyten av ljuskällor, armaturbyten, byten av rostskadade stolpar samt att åtgärda vandalisering, kabelfel och trafikskador på din belysningsanläggning. Förutom att självständigt planera och driva arbetet ser vi att du håller dig uppdaterad inom aktuella tekniker, metoder, material och regelverk. Utgångspunkt är från kunds lokaler i Göteborg, varifrån du tillsammans med en kollega åker ut i tjänstebil till olika arbetsplatser i Göteborg. Arbetstider är vardagar 07:00-16:00. 

Din profil
Som person är du flexibel och duktig på att planera ditt arbete och stimuleras av ett varierande och ansvarsfyllt arbete.
Utöver detta har du:
– Gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning eller motsvarande
– 3-5 års arbetslivserfarenhet inom service eller byggnation
– B-körkort
– God kännedom om elnätets uppbyggnad
– Kunskaper inom låg- eller högspänningsområdet 

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Joakim Wykman på tel. 0709-312 460.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt

Christoffer Weber, tel. 0730-499 725 (SEF)

Ansökan