Distributionselektriker Göteborg

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu Distributionselektriker till vår avdelning i Göteborg!  

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och omfattar varierande arbetsuppgifter inom både serviceuppdrag, projekt och nybyggnationer i Göteborg med angränsande län. Arbetsuppgifterna kan bestå av felavhjälpning, service och underhåll av lokalnätsanläggningar 0,4-24kV. Du kommer att jobba med olika parter såsom energibolag och industrier med allt från ställverksentreprenader till minder serviceuppdrag. Du kommer att föra loggbok där du dokumenterar över utförda arbeten, avropa underleverantörer, utrustning och material. Du kommer både jobba i team och självständigt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten efter överenskommelse.

Din profil
För att passa in på ONE Nordic och i rollen som distributionselektriker är det viktigt att du trivs i en omväxlande roll där du får jobba i team men också självständigt. Eftersom du kommer ha daglig kontakt med olika intressenter och kunder så är det viktigt att du är social, kan kommunicera på ett tydligt och rakt sätt. Att sätta kunden i fokus och är serviceinriktidad och allt mån om att göra ett profesionellt jobb är viktigt. Som entreprenör värdesätter ONE Nordic att du även har viljan och drivet av att utvecklas och vara med i företagets tillväxt genom att vara initiativrik och målinriktad och har ett säkerhetstänk i ditt arbete.

Vi ser även att du uppfyller nedanstående krav:
– Gymnasieutbildning inom el
– Erfarenhet av att jobbat som distrubitionselektriker eller linjemontör
– B körkort ( C kökort är meriterande men inget måste)
– God datorvana
– Svenska i tal och skrift obehindrat

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Joakim Wykman på tel. 0709-312 460.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt

Christoffer Weber, tel. 0730-499 725 (SEF)

Ansökan