Projektledare Fjärrvärmemätning Stockholm

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.


ONE Nordic söker nu till enheten Mätteknik Nord Värme en Projektledare för service och underhållsarbete inom energibranschen. ONE Nordic Mätteknik är inne i ett expansivt skede och är du rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom affärsområdet.

Arbetsbeskrivning

Som Projektledare ansvarar du för planering, styrning och uppföljning av den dagliga verksamheten för en arbetsgrupp på ca 15 montörer som arbetar med fjärrvärmemätning över hela Stor-Stockholmsområdet.

Du sköter byggmöten och avstämningar med våra beställare, samt fakturering och projektuppföljning. Du ser till så att utrustning och övriga förutsättningar som krävs för att genomföra uppdragen är på plats, samt planerar uppdragen löpande för att hålla utsatta tidsplaner.

Vem är du?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll på entreprenörssidan, gärna inom energibranschen. God datorvana är ett krav, och du hanterar med lätthet planering i Excel och övriga program i Office-paketet. I dina tidigare arbeten har du lärt dig att hantera flera samtidiga projekt och du uppskattar att kommunicera med både kunder och medarbetare för att upprätthålla en god affärsrelation. Högskoleexamen är meriterande, liksom kunskap inom entreprenadjuridik.
 
Som person arbetar du strukturerat och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är effektiv, drivande och vill få saker utförda. Stresstålighet är ett måste då uppdraget kräver att du kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt, samt prioritera dem emellan. Du sätter kvalité mot kund i fokus samt agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi ser det som självklart att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Placering är på ONE Nordics kontor i Akalla.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Staffan Björk på telefon 070-315 05 34 alternativt mail Staffan.Bjork@one-nordic.se. Vi tar inte emot ansökningar via epost, vänligen använd ansökningslänken.

Facklig kontakt
Maria Granqvist, 0703244028, (Unionen)
Bengt Persson, 0705925110, (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703422024, (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan