Projektledare Örebro

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi rekryterar en projektledare inom elnät till Region Mitt med placering vid ONE Nordics etablering i Örebro.

Inom Region Mitt samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, fiber, värme och industri. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I Region Mitt samlas också ”mindre” lokala entreprenader.

Mer om tjänsten
Som projektledare driver du mindre serviceprojekt för att förbättra eller utöka kundens elnät, en central roll med mycket eget ansvar. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans och i arbetet ingår att utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du kommer att planera och ansvara för genomförandet av projekt och löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer. I rollen som projektledare får du möjlighet att driva projekt inom det snabbväxande energiområdet. Rollen är placerad vid vår etablering i Örebro.

Din profil
Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet. För att lyckas i rollen behöver du ha god ekonomisk förståelse samt ett öga för nya affärsmöjligheter. Du är en van projektledare och tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för dig likväl som att kommunicera med berörda intressenter och kollegor. B-körkort är ett krav.
 
Du har god problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och kan skapa goda relationer med våra kunder.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö
• Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

Ansökan och frågor
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Fredrik Jonsson på 076-1281729 eller via mail, fredrik.jonsson@one-nordic.se.

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum: 2019-11-11

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-92 51 1
Adnan Puzic, 0703-422024

Ansökan