Local Area Manager

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.


Här har du chansen att vara med i den största omställningen av energisystemet i modern tid. Din roll är av central karaktär där du får vara med från start och påverka!

Vi söker nu en Local Area Manager (LAM) till vårt projekt med EON där vi ska byta elmätare på flertalet orter i Sverige. Placeringsort är på vårt kontor i Arlöv och tjänsten är en heltidsanställning.

Vi erbjuder
Här får du vara med och sätta din prägel och vara med att bidra till succé! Projektet pågår till 2024 och därefter finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi erbjuder attraktiva medarbetarförmåner och du kommer arbeta nära inspirerande och professionella kollegor. Rollen ger dig frihet under ansvar och du kommer även arbetsleda kollegor inom snar framtid!

Arbetsbeskrivning
Som LAM kommer du att planera, styra och följa upp den dagliga verksamheten inom området för installation av nya elmätare. Du kommer att leda personal som är ute på fältet och ha det yttersta ansvaret för driften. I din roll ingår också att säkerställa att produktivitet maximeras och att uppdrag utförs enligt plan samt på korrekt sätt. Du utgör projektledarens högra hand avseende schemaläggning, styrning, kontroll/uppföljning av ärende/uppdrag.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:
  • Hantera elsäkerhetsfrågor och arbetsmiljöfrågor
  • Planera och arbeta för att uppdraget fortlöper ekonomiskt, operativt och tidsmässigt enligt fastställd utrullningsplan
  • Arbetsleda och ha personalansvar för ca 5 teamledare samt ca 25 inhyrda montörer
  • Avropa material i samråd med logistikansvarig & inköpsavdelning
  • Delta och genomföra projektmöten inklusive rapportering mot kund

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, ärendehanteringssystem, positionering och tillgänglighet. Du har utbildning på minst gymnasienivå, gärna inom el och har du högskoleutbildning inom tex el/energi/teknik är det meriterande.
Erfarenhet av projektledning och arbetsledning med ansvar för operativ personal samt kunskap om elsäkerhetsfrågor krävs för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap i ekonomi och entreprenadjuridik. Att kommunicera och ge service är en naturlig del i din vardag och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är van att arbeta med IT-system och du har körkort.

Du är trygg i din roll som ledare och du anser dig vara bra på att motivera, entusiasmera och skapa en bra lagkänsla. Vidare har du ett stort kundfokus, lätt att samarbeta med andra och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. För att lyckas i rollen trivs du med ordning och reda, är resultatinriktad och inte rädd för nya utmaningar.

Ansökan och frågor
Urval sker löpande så ansök gärna snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Ulrika Gruffman på ulrika@gruffman.nu eller 0733-434189. Sök tjänsten här.