Montör för stationsunderhåll - Kronobergs och Jönköpings län

Nu söker vi en drivande och uthållig montör med stor servicekänsla!

Region Syd, Avdelning Växjö söker nu en montör eller montageledare för stations & industriunderhåll med placering inom vårt område som är Kronoberg och Jönköpings län.

Tjänsten som stationstekniker
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som montör är provning, byggnation, drift, service och underhåll inom stations och industrianläggningar 0.4 – 130 kV. Du kommer att arbeta i olika konstellationer i ett team bestående av montörer, tekniker, konstruktörer, montageledare och projektledare.

Som montör är du hemstationerad med din närmaste etablering i Växjö. Du planerar och utför dina arbeten i samråd med en projektledare. Ditt arbetsområde kommer att vara i Kronoberg och Jönköpings län varför vi gärna ser att du finns i norra Kronobergs län eller Jönköpings län. Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av kontrollutrustning samt stations och industriunderhåll eller kunskap inom elkraft.

Beroende på bakgrund, kompetens och erfarenhet kan också rollen utvecklas mot montageledare.
Som person har du en stor initiativförmåga, är uthållig och har ett stort ansvarskännande. Du trivs bra med självständigt arbete, samtidigt som du är en god lagspelare när teaminsatser krävs. God service, stort säkerhetstänk och hög kvalitet är grunden i det arbete vi utför. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem.

Arbetet kräver att du har minst B-körkort samt att du talar och skriver svenska.

Tjänsten innebär säkerhetsklassning.
  
Vårt erbjudande
ONE Nordic har lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Lorentz Rivelius på telefon 0730-603422.

Sista ansökningsdatum: 2020-08-14.

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag!

Facklig kontakt
Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Ansökan