Kraftmontörer Energidistribution

Vi har ett löpande behov av Kraftmontörer i norr och välkomnar därför ansökningar som vi kommer att gå igenom efterhand.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom service, drift och underhåll för stationer. Du kommer att arbeta med anläggningar inom spänningsintervallet 0,4-400kV. I tjänsten ingår provning, periodiska kontroller och felavhjälpning av apparater med tillhörande utrustning i ovanstående anläggningar. I tjänsten ingår beredskap, det ingår även kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna. B-körkort är ett krav och E-körkort är en merit.

Vem är du?
Du har avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el, elkraft eller automation alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha jobbat några år i branschen och vara van vid de krav som ställs på denna typ av jobb.
Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt och du har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså är effektivitet och kvalitet viktiga ledord. 

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.
Vi erbjuder:

• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! 

Sista ansökningsdag: 2020-08-31

Facklig kontakt
 Joakim Rörstrand, 070-525 15 89 (SEF)

Ansökan