Projektingenjör - Sundsvall

Vi söker nu projektingenjörer till vår avdelning i Sundsvall. Då vi har ett löpande behov av denna kompetens kommer vi att gå igenom ansökningarna efterhand under en längre period.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektingenjör hos One Nordic kommer ditt dagliga arbete att bestå av bland annat:

• Delta i stora och små investeringsprojekt
• Delta i service- och underhållsåtgärder
• Delta i felsökning och åtgärda fel

Du arbetar både självständigt och i team bestående av de erfarna ingenjörer, tekniker och projektledare som finns i företaget såväl som med kollegorna på din etablering. Projektledning kan bli aktuellt för rätt person.

Vem är du?
Vi söker dig som har ingenjörsexamen inom elektronik/automation eller likvärdig kompetens. Du har erfarenhet av kommunikationssystem, exempelvis ethernet, SDH/PDH, radio, satellit, RAKEL, mikrovågslänkar och är tekniskt kunnig inom elektronikkonstruktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av driftkommunikation eller teleteknik och felsökningar av kommunikationsutrustning inom elnätsindustrin. Likaså är det meriterande om du är certifierad för arbete på hög höjd.

Tjänsten kräver B körkort då resor förekommer i tjänsten.

Stationeringsort är Sundsvall.

För att passa in i rollen som projektingenjör behöver du som person att vara ödmjuk, social och entreprenörsmässig. Ett brett tekniskt intresse/kunnande är meriterande. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk.
 
Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Låter det intressant?
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Sista ansökningsdag: 2020-08-31

Facklig kontakt               
Ola Skogström, 0705-648492 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan