Verksamhetskoordinator - Karlshamn
Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Är du en driven problemlösare, med hög serviceanda, förmåga att arbeta självständigt och sinne för affärer? Då är detta något för dig!


ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas – därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya verksamhetskoordinator i Karlshamn.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är en av branschens ledande inom bland annat region- och stamnät 40-400 kV. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina stationer, ställverk, transformatorer och kopplingsapparater. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetskoordinator kommer du att fungera som ett brett administrativt stöd till avdelningen. Vi står inför en spännande fas där du som verksamhetskoordinator kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt samt vara delaktig i avdelningens affärsmässiga utveckling. Du kommer att vara med i övergången till nytt affärssystem. Du kommer vara delaktig i implementering av nya ramavtal som innebär nya rutiner och möjligheter. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp.

I tjänsten som verksamhetskoordinator ingår arbetsuppgifter såsom:

- Verksamhetsstöd till avdelningschef, projektledare och produktionsplanerare med planering, utbildningskoordinering, ekonomi och uppföljning.
- Systemstöd
- Etableringsstöd
- Administrativa uppgifter för hela avdelningen
- Beredningsadministration, tillstånd och avtalshantering

Vem är du?

Som person är du öppen, flexibel och noggrann. Du har känsla för detaljer och tycker det är roligt och stimulerande att arbeta med service och stöd och att inom dessa områden hitta nya och mer effektiva sätt att arbeta på.

Du är eftergymnasialutbildad, gärna inriktning mot ekonomi och administration. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Du har ett strukturerat arbetssätt, är resultatinriktad och har en hög kommunikationsförmåga. Du har även en god social förmåga och ett sinne för god planering samt att du är van att arbeta i ett högt tempo.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö
- Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Kim Wilton på tel. 0767-20 81 83 eller via mail kim.wilton@one-nordic.se
Sista ansökningsdag: 2020-07-31

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic, 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan