Arbetsledare Vattenkraft Borlänge

ONE Nordic AB ansvarar för underhåll, mindre projekt och lokal drift av Fortums 119 vattenkraftkraftstationer, 232 dammar samt 209 aggregat. Dessa finns i Gullspångsälven, Klarälven, Ljusnan, Ljungan, Dalälven, Indalsälven och Ångermanälven. Vi söker nu en initiativrik och affärsmässig arbetsledare som vill vara med på denna spännande resa. Är det du?

Arbetsuppgifter 
Som arbetsledare kommer du att planera och genomföra daglig underhållsverksamhet, blandat med mindre projekt och säkerställande av driften med allt vad det innebär.
Du kommer att ansvara för att göra veckoplaner, ta fram riskanalyser och arbetsmiljöplaner, planera inköp till dina projekt, arbeta med fakturering och ekonomisk uppföljning samt säkerställa dokumentation.

  • Mål, mätetal och KPI:er är en viktig del av ditt rapportarbete.
  • Kontakt och samarbete med kunden är en viktig del din vardag. 
  • Ett tydligt ledarskap är en viktig framgångsfaktor för att lyckas.

Du arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna ingenjörer, servicetekniker och projektledare som finns i företaget. 


Vem är du? 
Vi söker dig som är civil- eller högskoleutbildning eller på annat sätt har skaffat dig teknisk erfarenhet inom Vattenkraft eller industriellt underhåll. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i arbetsledarrollen. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och vana av att arbeta i olika affärssystem. 

Tjänsten kräver B körkort då resor förekommer i tjänsten. 

Som person är du driven, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har en god administrativ förmåga och är en duktig kommunikatör som har lätt för att få saker att hända. Du är analytisk och kan utföra systematiska och logiska bedömningar grundade på relevant information. Det är en självklarhet att du delar vårt höga säkerhetstänk. 

För att passa i rollen som arbetsledare behöver du vara ödmjuk, social och entreprenöriell. Ett brett tekniskt intresse och kunnande är meriterande. 

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

Låter det intressant? 
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Clas Henriksson 070-2240045

Vi går igenom ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan