IT Arkitekt - Sege, Arlöv
Är du expert på tekniska IT lösningar, analytisk och van att driva projekt? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. 

Vi växer inom området Smart Metering och behöver förstärka vår organisation för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer. Vi söker en erfaren, driven och pedagogisk IT Arkitekt som blir ansvarig för IT arkitekturen inom Mätteknik. Placering för tjänsten är i Sege, Arlöv.

Arbetsbeskrivning

Följande arbetsuppgifter ser vi kommer ingå i tjänsten som IT Arkitekt:

- Skapa, designa och implementera arkitekturmodeller som möter upp mot organisationens strategier och mål 
- Samverka med och styra/leda utvecklingsteam
- Utföra analyser och skapa beslutsunderlag gällande vägval för IT lösningar
- Löpande utvärdera IT driften och föreslå förbättringar samt identifiera kunskapsbehov
- Agera som länk mellan affärsprocess och IT lösning för organisationen
- Säkra kravuppfyllnad mot befintliga och nya affärer
- Genomföra IT utveckling

Vem är du? 

Du bör ha en examen inom relevant område. 

Som IT arkitekt har du erfarenhet inom systemarkitektur och erfarenhet att skapa pedagogiska modeller. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer samt kan förmedla ditt budskap på ett pedagogiskt sätt. Det är självklart för dig med ordning & reda och du har ett starkt ledarskap. Du har en bred erfarenhet inom olika programmeringsspråk och mjukvaruutveckling samt arkitektur.

Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder:

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö samt ett lokalt ansvar och mandat


Om arbetsgivaren:

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor: 

Du ansöker genom att klicka på länken nedan där du bifogar ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2020. 

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt:

Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan