Systemförvaltare Mätteknik - Malmö

Brinner du för tekniska lösningar och är vass på utveckling? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. Vi har vunnit flera stora nationella avtal kopplat till utrullning av nästa generations smarta elmätare, läs gärna mer om våra kontrakt, kunder och tjänster i vårt pressrum på www.one-nordic.se

Vi växer inom området Smart Metering och behöver förstärka vår organisation för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer. Nu söker vi en Systemförvaltare för att ansvara för våra olika system kopplade till insamlingstjänster samt rollout-projekt med placering på vår etablering i Sege, Arlöv (Malmö).

Arbetsuppgifter
Vi utvecklar och underhåller system för att samla in mätvärden (AMM-system med 800 000+ mätpunkter) samt olika system för att stödja processerna kring hanteringen av mätvärden och mätarmontage i fält. Användarna av systemen finner vi såväl bland våra kunder som inom den egna organisationen och underentreprenörer.

Som systemförvaltare är du väl förtrogen med några av våra systemmiljöer som exempelvis Microsoft, Linux, Oracle och AWS, samt är familjär med begrepp som VPN, APN, brandväggar, med mera. Har du erfarenhet inom utveckling inom C#, Oracle, SQL Server, HTML5, JavaScript, Android är det meriterande.

Som systemförvaltare kommer du att arbeta med förvaltning, underhåll, utveckling och integrering av olika system. Du kommer att både förvalta systemen samt arbeta med projekt utifrån kundens eller projektorganisationens krav och önskemål. Du kommer att ha en löpande dialog med våra externa supportorganisationer.

Vem är du?
Vi tror att du idag jobbar som systemförvaltare med anknytning till några av våra utvecklingsmiljöer. Tidigare erfarenhet kopplat till systemen Jira och Zendesk ses som positivt.

För att lyckas i rollen behöver du ha teknisk kompetens på högskolenivå, en operativ inriktning och ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ och är driven.

Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp och har en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Du tycker om och kan fatta beslut och kan bidra till vår utveckling.

Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och skapar goda relationer. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
 
Vad vi erbjuder:
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

- Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
- Attraktiva medarbetarförmåner
- Frihet under ansvar
- Stimulerande arbetsmiljö samt ett lokalt ansvar och mandat

Om arbetsgivaren:
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor 
Du ansöker genom att klicka på länken nedan där du bifogar ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är den 20 december 2021. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta David Lillienberg, david.lillienberg@one-nordic.se.  Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan