Besiktningstekniker - Skåne och Halland

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. 

Vi växer inom området Smart Metering och behöver förstärka vår organisation för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster och tillvarata de möjligheter som uppkommer. Vi söker just nu besiktningstekniker till ett av våra smart metering projekt som har sin placering på vår etablering i Arlöv men där våra montörer utför arbeten i områden i Skåne samt Halland. 

Arbetsuppgifter
Just nu söker vi besiktningstekniker till ett av våra utrullningsprojekt i områdena Halland, Skåne NÖ och Skåne Syd. Rollen som besiktningstekniker går ut på att genomföra besiktning av nyuppsatta elmätare i avsikt att säkerställa kvaliteten på elmätarmontörers arbete gentemot kund. Varje vecka får du ett antal adresser att kontrollera dit du tar dig med din servicebil. 
Din arbetsdag planeras av vårt planeringsteam och du följer din dag via din mobiltelefon. Du kommer även i vissa fall som en åtgärd vid besiktning att genomföra mätarbyten för att åtgärda identifierade avvikelser.

Du kommer få utbildning kring ditt uppdrag av ONE samt vår uppdragsgivare. 

Användande av skyddsutrustning är ett krav för ditt uppdrag.

Vem är du?
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft. Du bör ha erfarenhet av mätarbyten samt god kunskap/vana av att arbeta i mätsystem. 
Du är noggrann och levererar kvalitet i ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och effektivt samt är plikttrogen och pålitlig.

B-körkort (manuell växellåda) är ett krav och du talar och skriver svenska flytande. 

Har du giltig utbildning i ESA, HLR eller Arbete på väg är detta mycket meriterande. 

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:
• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! 

Om arbetsgivaren
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andrea Rexö på andrea.rexo@one-nordic.se eller 0702997906.

Sista ansökningsdag är 2021-12-20. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt
Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Ansökan