Stationsmontör - Kalmar

Stationsmontör Kalmar
 
Skulle du trivas med att lösa kunders problem i en ständigt utvecklande bransch? I så fall kan detta vara ett jobb för dig! 

Vi söker nu en stationsmontör till vår avdelning i Kalmar. Arbetsområdet är i huvudsak Kalmar län. Sökande från hela arbetsområdet är av intresse.

Arbetsuppgifter
 
Du kommer att arbeta i olika konstellationer inom ett dynamiskt team bestående av montörer, servicetekniker, montageledare och projektledare. Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll.
  • Provning, drift, service och underhåll inom stations och industrianläggningar 0.4 – 130 kV
  • Underhåll riktar sig mest till HSP och LSP apparater, brytare, frånskiljare, jorddon, transformatorer, kondensatorbatterier och likströmssystem
  • Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt
  • Beredskap ingår i tjänsten och resor kan förekomma. Ditt arbetsområde kommer i stort sett att vara inom Kronobergs län.

Krav och meriter 
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av el entreprenader. 

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elanläggningar eller vattenkraftsstationer. Du bör vara väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten. 
B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande. 
 
Vem är du?
Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. 

Vårt erbjudande 

• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Om arbetsgivaren
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger framtidens hållbara energisamhälle tillsammans med våra kunder.
 
Vi bygger, planerar och underhåller energibranschen. Kort och gott kan man säga att vi ser till att energin når befolkningen och industrin, nu och i framtiden.

ONE-Nordic har idag ca 1 200 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ask Olsson, magnus.askolsson@one-nordic.se

Sista ansökningsdag är 2023-02-28. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Facklig kontakt 

Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Ansökan