Projektledare - MälardalenVi söker projektledare till Mälardalen!

Vill du ha ett projektledarjobb på ett företag präglat av entreprenörsanda, där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp?

 
Vår avdelning ONE Nordic Konsult levererar effektiva och högkvalitativa helhetslösningar tillsammans med våra samarbetspartners. Vi erbjuder framförallt konsulttjänster inom el och automation för kunder inom energisektorn (ex värme, vatten- & kärnkraft), energidistribution, tillverkningsindustri och livsmedelsindustri. Våra tjänster bygger på analyser, beräkningar och konstruktion inom både el och mekanik där vi dessutom kan erbjuda installation och idrifttagning av kompletta processystem. Drift-, underhåll- och service är också en del av våra processer. Bland kunderna finns Elnätsägare, lokala elbolag, kommuner och företag inom industri- och infrastruktursektorn.

Nu behöver vi fler projektledare som kan arbeta kundinriktat i vår målstyrda och projektorienterade organisation.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare driver du projekt samt arbetar med drift- och underhållsfrågor hos våra kunder inom olika områden. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans och i arbetet ingår att utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt.
 
Du som projektledare har en styrande och ledande roll och tar ansvar för de tilldelade projektens tekniska, administrativa och ekonomiska delar. Du kommer att styra, leda och följa upp projektarbetet genom alla faser så att effekt- och projektmål nås. Du arbetar med montörer, tekniker och underentreprenörer som du leder samt ansvarar för deras utveckling inom bolaget. Din roll är främst administrativ men det förväntas även att du rör dig ute på arbetsområdet och har förmåga att motivera och coacha dina medarbetare och entreprenörer.
 
Du kommer att arbeta med kalkylering av framtida uppdrag, planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.

 
Arbetsuppgifter

• Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
• Inköp av tjänster och material
• Ekonomisk och teknisk uppföljning av genomförda projekt
• Säkerställa att våra miljö- och arbetsmiljörutiner följs
• Medverka till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare

Vem är du?
Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för att leverera ett bra resultat. På ONE Engineering kommer du till ett trevligt gäng och du kommer vara en av dem som bidrar till det gemensamma resultatet. Vi jobbar i avtal mot kund och därför förväntas att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta både med kollegor och externa kunder. Att ha ett service- och resultatinriktat arbetssätt är självklart för dig.
 
För att lyckas i rollen som projektledare är det önskvärt att du har erfarenhet av projektledning inom elkraft eller att du tidigare haft en arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur.


Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik, utbildning i BAS U/P, Arbete på väg och ESA.
 
Krav
Körkort B
 
Placeringsort
Mälardalen 


Om arbetsgivaren
ONE Nordic Konsult AB, är en del av ONE Nordic AB. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger framtidens hållbara energisamhälle tillsammans med våra kunder.
 
Vi bygger, planerar och underhåller energibranschen. Kort och gott kan man säga att vi ser till att energin når befolkningen och industrin, nu och i framtiden.

ONE-Nordic har idag ca 1 200 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.


Ansökan och frågor 
Ansök genom att kontakta Rekryterare Lina Sahlberg på 073-079 53 99 eller lina.sahlberg@one-nordic.se. Sista ansökningsdag är 2022-12-31. Vi kommer att intervjua löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Fackliga kontakter:
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)

Ansökan