Projektledare Mätteknik - Akalla
ONE Nordic koncernen, som är Nordens ledande service- och entreprenadföretag inom energibranschen, söker nu en projektledare till vår avdelning i Akalla.
 
Arbetsbeskrivning
Som projektledare inom Mätteknik kommer du att vara huvudansvarig för våra kundprojekt knutna till våra avtal. I arbetsuppgifterna ingår hela kedjan ifrån att delta i sälj- och anbudsarbete, planera, leda genomförandet samt följa upp resultaten. Här ingår också dagliga kundkontakter och att löpande driva uppföljningar av kvalité, ekonomi och arbetsmiljö. Du har stöd av en erfaren projektorganisation där du är ansvarig för hela framdriften i projektet samt för projektens tid- och resursplanering.

Vem är du?

Du har relevant arbetslivserfarenhet och VVS kompetens gärna med kunskaper inom mätning och undercentraler. För att lyckas i rollen behöver du ha teknisk kompetens med operativ inriktning, en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla både verksamheten och den personal som du arbetar med.

Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och kan skapa en god relation till våra kunder. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift samt B-körkort är ett krav.
 
Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.
Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta filialchef Anders Rönnkvist, 0761-064101.

Sista ansökningsdag: 2020-02-09

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontakter
Ola Skogström, tel.0705-648492 (Unionen) 
Bengt Persson, tel. 070-5925110 (Ledarna) 


ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Ansökan