Beredningstekniker - Örebro
Vill du vara med och designa Sveriges elnät och arbeta i en viktig nyckelposition som vår nya beredningstekniker i Örebro?

Vi söker dig som är strukturerad, har en kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta självständigt. Du är en person som ser helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna. ONE Nordic erbjuder dig, i rollen som beredningstekniker, utmanande projekt, härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor.


Arbetsuppgifter
Som beredningstekniker ingår du i beredningsgruppen och ansvarar i huvudsak för beredning av projekt inom spänningsområdet 0,4-24 KV.

Dina arbetsuppgifter innebär att

• Utföra el utredningar, fältmätningar och markundersökningar
• Ansvara för att sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
• Göra kostnadskalkyler inklusive framtagning av underlag för dessa
• Att utifrån beställarens önskemål ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag med dokumentation
• Uppdatera uppdragets dokumentation under uppdragets gång
• Arbetet innebär mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer

Vem är du?
Du bör ha en relevant 3-årig gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning samt gärna några års erfarenhet av arbete med eldistribution/distributionsberedning. Tidigare erfarenhet av EBR och arbete med beredningsprogrammet GURU är en merit.

B-körkort är ett krav, så även god datorvana samt flytande svenska i tal och skrift.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså ihärdighet bland annat avseende tider.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:
• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! 

Om arbetsgivaren
ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.

Ansökan och frågor
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Fredrik Jonsson, tel. 0761-281729.

Sista ansökningsdag är 2023-03-15. Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan tillsättas innan sist ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)

Ansökan