Provningsingenjörer - hela landet

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Inom Affärsområde Service gör vi nu en spännande satsning på att ytterligare öka vår kapacitet inom anläggnings- och reläprovning. Vi är redan bra men tänker bli bäst! Välkommen med din ansökan!  


Affärsområde Service är det största affärsområdet med ca 700–800 medarbetare. Här samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I affärsområde Service samlas också mindre lokala entreprenader.

Provningsingenjör m inriktning mot underhållsprovning av reläskydd
Provningsingenjören ansvarar för provning och driftsättning av reläskydd i upprustningsuppdrag samt underhållsprovning i aktuella avtal. Arbetsuppgifterna består i att effektivt kontrollera/prova att levererad teknisk lösning överensstämmer med kontrakterade förutsättningar och därefter driftsätta ingående elutrustning. Arbetsuppgifterna kan omfatta såväl konfiguration av skyddsutrustning som felsökning i befintliga anläggningar samt driftsättning av elanläggningar.
 
-         Underhållsprovning av reläskydd (Service)
-         Reläskyddsprovning i upprustningsprojekt (Entreprenad)
-         Felsökning i aktuella avtal
-         Driftsättning
-         Erfarenhetsåterföring i form av uppföljning av utförda arbetsuppgifter
-         Konstruktionsgranskning
-         Reläskyddskonfiguration
-         Kalkylering (kostnadsuppskattningar avseende tid och material)
-         Delprojektledning
 
Provningsingenjör m inriktning mot funktionskontroll och driftssättning
Provningsingenjören ansvarar för funktionsprov, felavhjälpning och driftsättning av kontrollutrustning i service och entreprenaduppdrag samt konsultuppdrag. Provningsingenjören kan också arbeta med tekniskt säljstöd, internt teknikstöd och utbildning samt produktutveckling.
 
-         Funktionsprov av kontrollutrustning
-         Felsökning och störningsutredning
-         Driftsättning
-         Konstruktionsgranskning/utveckling
-         Reläskyddskonfiguration
-         Kalkylering (kostnadsuppskattningar avseende tid och material)
-         Delprojektledning
-         Tekniskt säljstöd 
 

Vem är du?

Du har ca 1-5 års adekvat erfarenhet från funktionsprovning, underhållsprovning och/eller driftsättning av elanläggningar. Du har en gymnasie- eller högskoleutbildning inom elkraftsområdet och drivs av att ständigt utveckla din kompetens. Som person är du strukturerad, kvalitetsinriktad och driven. Du trivs i sociala sammanhang och uppskattar kundkontakter såväl som samarbete med dina kollegor inom affärsområdena.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:


-          Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
-          Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
-          Attraktiva medarbetarförmåner
-          Frihet under ansvar
-          Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Talentor. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, Talentor på tel 0704-53 13 53. Vi ser fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att klicka på länken nedan.

http://talentor.bewerberportal.at/Jobs/Job?Job=31837