Serviceingenjör inriktning Vattenkraftsautomatik och Elkraft - Karlshamn

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu en serviceingenjör/-tekniker till vår etablering i Karlshamn.

Affärsområde Service är det största affärsområdet med ca 700–800 medarbetare. Här samlas lokala affärer inom stam-, region- & lokalnät, belysning, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I affärsområde Service samlas också mindre lokala entreprenader.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som tekniskt stöd i olika projekt inom elkraft och vattenkraft. Arbetet innebär att hitta lösningar, konstruera och driftsätta tekniska lösningar inom elkraft och automation. Arbetet omfattar även att planera och förbereda planerade elavbrottsarbeten i kunds anläggning. I rollen ingår att fungera som tekniskt säljstöd med kundbesök, kalkylframtagning etc. Du kommer att ingå i ett team med flera projektledare, montörer och tekniker.

Vem är du?

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet och/eller automation. Du kan läsa såväl mekaniska som elektriska ritningar och har även en god blick för det praktiska arbetet. För att lyckas i rollen behöver du vara kreativ och lösningsorienterad.  B-körkort är ett krav.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du är en person med driv, uthållighet och samarbetsvilja och du vet värdet av vad god service och kvalitet är. Du kommer ofta att ha kontakt med kunder och därför är den sociala förmågan viktig. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem.  

Vårt erbjudande
 
Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta och drivna medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

  • Stora      utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom      ditt arbetsområde
  • Attraktiva      medarbetarförmåner
  • Frihet under      ansvar
  • Stimulerande      arbetsmiljö

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta serviceområdeschef Mårten Bring telefon 0705-528012

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Facklig kontakt                

Roland Larsson, 0706-20 27 73 (Unionen)
Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna)
Fredrik Andersson, 0706-75 01 55 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan