Serviceområdeschef Belysning – Kista

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic söker nu en serviceområdeschef till affärsområde Service med placering vid vår etablering i Kista.

Affärsområde Service är det största affärsområdet med ca 700–800 medarbetare. Här samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I affärsområde Service samlas också mindre lokala entreprenader.

Arbetsbeskrivning

Som serviceområdeschef har du det övergripande ansvaret för företagets serviceåtagande och mindre entreprenadprojekt inom ett geografiskt område. I ansvaret ingår såväl personal och ekonomi som marknad och operativt genomförande.

Det geografiska området för denna tjänst är Stockholm, Uppsala och Västmanlands län.

Du är delaktig i att utveckla verksamheten enligt bolagets strategi och genom arbetet i regionledningen samt för enheten nedbrutna handlingsplaner tar du ansvar för det taktiska och operativa genomförandet. Du har ansvar för din enhets försäljning, resultat, personal och kundrelationer. Ansvaret innefattar även koordinering och optimering av material, konsultinsatser och underentreprenörer.

Du rapporterar till regionchefen och samarbetar med stödfunktioner inom HR, Inköp, Juridik och Ekonomi.

Tjänsten förutsätter B-körkort.

Vem är du?

Du har troligtvis en utbildning från teknisk högskola eller liknande.

Vi söker en stark drivkraft som med självklar auktoritet och stabilitet kan ge serviceområdet den framskjutna roll det förtjänar och som kan utveckla enheten i linje med företagets vision. Du har erfarenhet från liknande verksamhet med fullt resultat och personalansvar. Du är marknadsinriktad och leder enligt ett coachande förhållningssätt.

Vi ser gärna att du är vidareutbildad inom ledarskap, och tror att du har en teknisk utbildning samt erfarenhet inom ONE’s verksamhetsområde (erfarenhet om eldistribution är meriterande) för att därigenom kunna driva affärerna och uppdragen så optimalt som möjligt.

ONE erbjuder ett intressant chefsuppdrag som kräver tydlighet, förändringsvilja och stort engagemang och som för rätt person kan innebära en utmärkt plattform för fortsatt karriär i ett ledande servicebolag.

Vårt erbjudande
 
Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

 

  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö

 

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Palle Ronnebäck på telefon 0703-35 58 30.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag!

Sista ansökningsdag: 2015-04-30

Fackliga kontakter

Roland Larsson, 0706-20 27 73 (Unionen)
Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna)
Fredrik Andersson, 0706-75 01 55  (Sveriges Ingenjörer)
Håkan Ljungqvist, 0730-49 96 59 (SEF)

Ansökan