Teknikledare/anbudsingenjör i Malmö och Växjö

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu teknikledare/anbudsingenjör inom stationer, affärsområde Entreprenad med placering vid vår etablering i Malmö/Sege och i Växjö.

Affärsområde Entreprenad består av cirka 200 medarbetare. Våra entreprenadtjänster innefattar både nybyggnation och uppgradering av befintliga anläggningar och distributionsnät inom energiområdet. Här samlas omfattande totalentreprenader samt utförandeentreprenader inom stam- & regionnät över 40 kV. Här samlas också entreprenader inom värme, industri och vattenkraft.  

Arbetsbeskrivning

Som teknikledare/anbudsingenjör ansvarar du för det tekniska genomförandet i entreprenadprojekt tillsammans med våra kompetenta medarbetare inom konstruktion och driftsättning. I rollen som teknikledare kommer du att ansvara för och arbeta med följande arbetsuppgifter:

 • Delta i anbudsskedet och där ansvara för framtagande av konstruktionskalkyl och tekniska lösningen enligt förfrågan
 • Ansvara för planering, styrning och utförande av konstruktionsuppdragen
 • Ansvar för kontinuerlig uppföljning och rapportering av det tekniska genomförandet till projektchef
 • Utföra systemkonstruktioner och anläggningsdesign
 • Utföra konstruktionsgranskning
 • Vara delaktig i provning och driftsättning

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning alternativt ett antal års motsvarande teknisk erfarenhet.

 

För att lyckas i rollen som teknikledare krävs att du har god branscherfarenhet, konstruktionserfarenhet och dokumenterad planeringsförmåga i form av t ex projektledarutbildning. Du har också bred kunskap omfattande de delar som ingår i företagets aktuella leverans avseende exempelvis mark, bygg, el, mekanik, automation, beräkningar.

 

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

 • ·         Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • ·         Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
 • ·         Attraktiva medarbetarförmåner
 • ·         Frihet under ansvar
 • ·         Stimulerande arbetsmiljö

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta teknikchef i Malmö Lars Jansson 0705-596422 eller teknikchef i Växjö Johan Lönn, 0706-409667

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2015-05-15.

Fackliga kontakter

Roland Larsson, 0706-20 27 73 (Unionen) Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna) Fredrik Andersson, 0706-75 01 55 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan