Projektledare/Serviceledare Belysning i Stockholm/Mälardalen

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1200 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

 

Affärsområde Service är det största affärsområdet inom ONE Nordic med ca 700 medarbetare. Här samlas lokala affärer inom stam-, region- & lokalnät, belysning, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal. I affärsområde Service samlas också mindre lokala entreprenader.

Affärsområde Service söker en erfaren och driven projektledare/serviceledare inom belysning. I denna roll får du möjlighet att driva projekt inom det snabbväxande energiområdet. För rätt person erbjuds ett fritt arbete med stora möjligheter att påverka och utvecklas. Du att få vara med och utveckla ONE Nordic till att bli branschens mest proaktiva, kundorienterade och lönsamma företag.

Du är placerad i Stockholm, antingen i Kista eller i Segeltorp.

Arbetsbeskrivning

Du ska drifta service- & underhållsavtal samt driva projekt (entreprenader) hos ONE Nordics kunder inom belysning i Stockholm, Uppland och Västmanland.

Som projektledare kommer du att leda det dagliga arbetet och genomförandet av projekt. I arbetet ingår att utföra uppdrag och entreprenader på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du kommer att arbeta med helhetsåtaganden från kravställning till leverans. Arbetsuppgifterna utförs självständigt utifrån riktlinjer och planer med en planeringshorisont normalt upp till ett år styrd av fastställda kundavtal och interna budgetramar.

Förväntat resultat uppnås genom att skapa, utveckla, analysera och/eller leverera kvalificera tjänster, samt processer. Du arbetar med flera parallella projekt och arbetet är till stor del händelsestyrt. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer och fungerar som en form av sambandscentral. Du har löpande kontakter med både interna och externa resurser och du har förmågan att hålla i alla dessa. Du deltar i byggmöten med kunder och för där ONE Nordics talan i projekten och det är du som skriver mötesprokollen. Det är viktigt att du bevakar och hela tiden ser möjligheter att öka affären i form av tilläggstjänster och nya projekt.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom elteknik och goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Du trivs med att leda och organisera personal, du är flexibel, har en problemlösningsförmåga och tycker om att fatta beslut. Vi ser att du är en stark ledare, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla, motivera och inspirera den personal du arbetar med. Du har förmågan att arbeta självständigt, kunna prioritera och hålla tidplaner. Du är strukturerad, en god administratör, gillar siffror och har bra känsla för ekonomi.

Du agerar på ett förtroendegivande sätt och kan skapa en god relation till kunder. Du förstår kundens verksamhet och levererar det kunden behöver. Du är proaktiv och kundorienterad och ser snabbt nya affärsmöjligheter som bidrar till ONEs fortsatta utveckling.

B-körkort är ett krav.

Ansökan och frågor

I denna rekryteringsprocess samarbetar ONE med OIL Group. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta affärskoordinator/tf Serviceområdeschef Håkan Berlin, 0730-49 96 28 på ONE. Alternativt Ulla Örtendal, 0708 87 58 55, eller Stefan Forsberg, 0708 17 75 84 på OIL Group.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte, ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag: 2015-05-15.

Fackliga kontakter

Roland Larsson, 0706-20 27 73 (Unionen) Jaakko Pulkkinen, 0706-99 79 66 (Ledarna) Fredrik Andersson, 0706-75 01 55 (Sveriges Ingenjörer)

Ansökan